Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

Evenementen & activiteiten Terschelling

EVENEMENTEN AGENDA 2024 »

Midsland kent een lange traditie aan evenementen. Voor de vele gasten en de eilandbewoners iets om naar uit te kijken. Het hele jaar door worden er in de Ooster- en Westerburen van Midsland markten en braderieën georganiseerd. Bijvoorbeeld de midwintermarkt, heksenmarkt en de proeverij. De veemarkt of Beestemerk bestaat al meer dan 40 jaar.

lees verder

Het Rock & Roll festival beleeft in 2022 alweer zijn 34ste verjaardag. Ook de expositie Kunst in de Kerk en het poëzie evenement Dichter bij Zee worden ieder jaar goed bezocht. Hieronder treft u een greep uit de activiteiten die in Midsland en op Terschelling plaats vinden. De Sam organiseert zelf een aantal van deze activiteiten. Ook komen festiviteiten aanbod die door het Sint Jans comité en het Hossefolk worden georganiseerd. Bekijk ook eens  evenementen agenda met een jaaroverzicht van alle activiteiten, markten en braderieën in en rond Terschelling Midsland.

Historische dorpswandeling

TIP:  loop de historische dorpswandeling ‘Un loopke deur de tyd’. Deze tocht voert u langs diverse historische gevels, straten en langs verschillende plekken waar u kunt genieten van de omgeving en het verhaal wat dat er achter zit. Meer info »

wandeling Midsland

Dorpswandeling »

Rock ’n Roll festival

Proeverij Midsland

Heksenmarkt

Kunst in de Kerk

Sint Jan

Dichter bij Zee

Zomerbraderie

Beestemerk

Midwintermarkt

Compleet Overzicht