Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

Aanstaande markt 2022

202208sepde gehele dagBeestemerkVeetentoonstelling en braderie

Alle data 2022 >>

Braderieën 2022 – Terschelling Midsland

In Midsland, het bruisend hart van Terschelling, kunt u tijdens uw vakantie kennismaken met onze gezellige braderie. Van negen uur in de ochtend tot het einde van de middag staan diverse (eilander) bedrijven voor u klaar.

Bezoek de braderie

Meerdere malen per jaar worden er markten en braderieën georganiseerd in het dorp Midsland. U kunt terecht voor eilander producten, souvenirs, kleding, accessoires en verswaren. Maar natuurlijk ook voor een heerlijk kopje koffie of drankje op een van de vele terrasjes. Ook voor de kinderen is de braderie een leuke afwisseling in uw vakantieprogramma. Er zijn vaste maar ook wisselende deelnemers dus elke braderie is weer anders! Tijdens de zomerbraderie is er live muziek . Bezorg uzelf een gezellige dag en breng een bezoek aan de braderie in Midsland. Zowel bij mooi weer als bij vloeibare zonneschijn staan wij voor u klaar!

Deelnemen aan de zomerbraderie

Het huren van een kraam kost € 50,-. Een staanplaats van drie meter kost € 26,-. Extra meters a € 8,50 per meter. Elke deelnemer dient zich aan de regels van de warenwet en de braderie te houden.

Aanmelden / Marktmeesters

U kunt zich alleen telefonisch opgeven bij de marktmeester. Kinderen kunnen, op aanwijzing van de marktmeester, eventueel een plek toegewezen krijgen waar zij wat spulletjes kunnen verkopen. Dit zal altijd aan het einde van de braderie, voorbij de boekhandel zijn. Dit geldt uitsluitend voor kinderen t/m 12 jaar.

– Zomer- en Oerol braderie: Marianne Hart / Fotostudio Hart & Kamstra, 0562 448007
– Veemarkt: Henk van der Bij, 0562 448938
– Midwintermarkt en Heksenmarkt: via ’t Oosterom Terschelling, 0562 449691

Data markten 2022 in Midsland

di. 3 mei Voorjaarsmarkt Midsland
za. 7 mei Proeverij Midsland
do 16 juni Oerol braderie Midsland
wo. 13 juli 1ste Zomerbraderie Midsland
wo. 27 juli Braderie Midsland
wo. 10 aug. Braderie Midsland
do. 8 sept. Veemarkt Midsland
wo. 19 okt. Heksenmarkt
za. 28 dec. Midwintermarkt

Evenementen kalender »

X