Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

202430okt16:0023:59Heksenmarkt 2024Een bizar gezellige herfstmarkt

Eigenzinnig, Eigenaardig en Eigentijds. ’s Woensdags tijdens de herfstvakantie van het Noorden organiseert de ondernemersvereniging van Midsland (SAM) een bizar gezellige markt.

Vanaf 16.00 uur is de dorpskern van Midsland omgetoverd tot een ontmoetingsplek waar groot en klein zich kunnen amuseren. De heksenmarkt mag de naam braderie niet dragen, want het is meer dan dat … veel meer; alle facetten van het eiland Terschelling manifesteren en presenteren zich. Bedrijven en culturele organisaties werken griezelig goed samen om de gasten te vermaken. U kunt bij één van de vele kraampje uw aankopen doen om ook thuis een gezellige herfst-sfeer te creëren, een souvenir aan te schaffen, of wellicht laat u zich liever informeren over bijvoorbeeld over de natuur op het eiland of de heldere sterrenhemel boven Terschelling.

illustratie: Frans Schot

Ook de dorpsbewoners van Midsland doen reusachtig hun best om het dorp aan te kleden, zodat u zich hult in een gemoedelijke ambiance. De sfeer is een perfecte mix van Halloween en een sprookje over kabouters en heksen. Pompoenen, bezemstelen, doorkijkjes omgetoverd tot ware kijkdozen, lampionnen en vuurkorven; niets van dit alles zal deze avond ontbreken.

Bij de plaatselijke horeca kunt u genieten van spookachtig lekkere drankjes en versnaperingen. En pas op …. het kan zomaar gebeuren dat u oog in oog komt te staan met de snoepjes-heks (en dit keer kunt u gerust een snoepje aannemen van een vreemde), of kennis maakt de tovenaar, marshmallows roosteren en een heuse lampionnenoptocht onder begeleiding van muzikanten maken de Herfst-Heksen Markt tot een waar dorpsfeest, hetgeen om ongeveer 20.00 uur op straat eindigt, maar binnen kan de betovering tot na spookuur doorgaan …

Aanmelden kraam

Opgeven in ’t Oosterom, via mail: martijsknop@gmail.com of telefonisch 0562 449691

Evenementen kalender »