Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

  • midwintermarkt terschelling midsland

midwintermarkt 2022

202428dec16:0020:00Midwintermarkt 2024gezellige avondbraderie * winters genieten

De midwintermarkt, een gezellige avondbraderie die traditioneel wordt gehouden tussen Kerst en Nieuwjaar. Op de sfeervol verlichte kraampjes buiten worden heerlijke hapjes en drankjes verkocht. Geniet van glühwein, gebakken vis en demonstraties Terschellinger volksdansen.

De organisatie streeft er ieder jaar naar om voor iets verrassend te zorgen: een paard dat wordt beslagen, demonstratie van oude ambachten, rondje op een pony of met de arrenslee, veiling voor een goed doel, springkussen en zo meer.
Particulieren, verenigingen en goede doelen krijgen een plek om hun waar of ideeën aan de man te brengen. Veel winkels blijven langer open en hebben een leuke actie of geven iets weg. Een aantal restaurants hebben iets speciaals op het menu of hebben voor de deur een kraam met iets verrassends staan. In de straat is livemuziek en volksdans.

Na afloop van de Midwintermarkt maken velen van de gelegenheid gebruik om te feesten met vrienden en familie in de diverse kroegen waar het tot in de vroege uurtjes gezellig is.

Aanmelden kraam: ’t Oosterom

Evenementen kalender »