Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

Wanneer is er markt op Terschelling?

De markt wordt tijdens de zomervakantie iedere week gehouden op woensdag. Deze vindt plaats afwisselend in de dorpen Midsland en West Terschelling. Bezoek voor actuele braderie data en details de evenementen kalender.

Agenda »

Braderie Info »

Markt in Midsland op Terschelling

Wanneer? Overzicht data Markt Terschelling 2024.

Op verschillende dagen in het jaar zijn er markten en braderieën in het dorp. Deels georganiseerd door de ondernemers vereniging van Midsland (Stichting Actief Midsland). In de zomer vindt de markt plaats op woensdag. Hieronder een overzicht wanneer de markt plaatsvindt op Terschelling .

Zomer braderieën 2024 »

Markten in Midsland, het jaar rond.

In Midsland zijn er diverse markten buiten de zomermaanden om. Sommige hebben een specifiek thema gebonden aan het jaargetij. In de meivakantie is er een Voorjaarsbraderie en Proeverij. In juni vindt de  Oerol Braderie plaats. Deze heeft een meer bohemien karakter. In september wordt de traditionele veemarkt gehouden. Tijdens de noordelijke herfstvakantie kan men een bezoek brengen aan de Heksenmarkt. Deze avondbraderie is ook erg leuk voor kleine kinderen! Aan het einde van het jaar in de kerstvakantie is er de gezellige Midwintermarkt. Deze vindt ook plaats in de avond.

Evenementen Kalender »

Braderie bezoeken

Een bezoek aan de braderie is een leuke afwisseling in uw vakantie programma. Met een ruim aanbod eilander producten en leuke terrasjes langs de dorpsstraat is er genoeg te zien en te proeven. Bezoek voor het meest actuele overzicht en alle data de evenementen agenda. Hierin staan ook andere activiteiten vermeld die u tijdens uw vakantie op Terschelling kunt bezoeken. Allen in de omgeving van het dorp Midsland, gelegen midden op dit prachtige waddeneiland.

Marktkraam boeken

Specifieke informatie over deelnemen met een kraam op een van de Terschellinger markten vindt u hier. Ook zijn hier de gegevens van de marktmeester van Midsland vermeld. Ondernemers en marktkooplui kunnen hier inlichtingen inwinnen.

Terschelling, van alle markten thuis.