Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

Plus Supermarkt Midsland

Welkom bij PLUS Kapinga Terschelling. Dé heerlijke en klantgerichte supermarkt van Midsland met o.a. ambachtelijke slagerij, slijterij, bezorgservice, gratis parkeren, mogelijkheid tot online boodschappen doen en de beste aanbiedingen.

De winkel is op zijn vertrouwde locatie midden in het dorp Midsland in authentieke stijl herbouwd. Op onze vernieuwde locatie verkopen we alles wat u van goede supermarkt mag verwachten. De ingang en parkeerplaats treft u aan de zuidzijde van de winkel.

Elke dag vers brood en broodjes uit eigen oven, een ambachtelijk slagerij waar onze chef slager (Chris) garant staat voor het beste stukje vlees, een heerlijke groente- en fruitafdeling met de hoogste kwaliteit producten uit vele windstreken, een prachtig lokaal assortiment met echt Terschellinger bier en heel veel cranberry artikelen, een slijterij met de mooiste sterke dranken en natuurlijk het bekendste drankje van Terschelling: Juttersbitter!

Naast een uitgebreid assortiment in de rest van overzichtelijke winkel vindt u ook de beste aanbiedingen van Terschelling bij ons! En is het een keer uitverkocht? Dan krijgt u gewoon een tegoedbon zodat u het artikel in de week erna alsnog voor de aanbiedingsprijs krijgt.

Uiteraard kunt ook online bestellen en worden, desgewenst, de boodschappen bij uw (vakantie-) huis bezorgd. Bij Plus Midsland zijn vriendelijke medewerkers heel normaal en we helpen u graag!

U bent van harte welkom.