Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

Kdo&Zo, misschien wel de leukste winkel van Terschelling

Kleurrijk, vrolijk, hip, fair trade en duurzaam… dat is Kdo&Zo. 
Een winkel vol kleding en schoenen voor zij & hij, fraaie tassen, kadootjes voor groot en klein, duurzaam aardewerk en bijzondere boeken, woonaccessoires en meubels.

We verkopen duurzame kledingmerken zoals Armed Angels, Froy&Dind, IEZ! en Danefae, schoenen van Art*en El Naturalista en tassen van Zwei en Maii. Daarnaast de Nederlandse merken Clumpy`s, Tante Betsy en Bakery Ladies, maar ook de originele Westernboots van het Amerikaanse merk Old West.

lees meer »

Ook onze cadeauartikelen zijn kleurrijk, vrolijk, hip, fair trade en duurzaam. En we houden van retro. Neem nou de Gouden Boekjes-reeks, of de lunchboxjes en bijpassende thermosflesjes met geweldige retro-prints, ontzettend leuk om cadeau te doen.

Ons fair trade aardewerk komt uit Tunesië en is kleurrijk met diverse prints, voor de vrolijke noot bij een gezellig etentje of een feestelijke start bij je ontbijt. Een meubelatelier van Friese bodem maakt onze meubels met uiterste zorg en met oog voor precisie. Ook hier is weer onze retrostijl in te herkennen. De meubels worden overal in Nederland gratis thuisbezorgd.
Onze kledingcollectie wisselt doorlopend en er zijn regelmatig nieuwe artikelen te vinden van Nederlandse makelij zoals het ecologische wasmiddel Seepje en de Werfzeep uit Utrecht, zeep vervaardigd uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Er is dus altijd weer wat nieuws te snuffelen bij Kdo&Zo.

Een niet te missen winkel bij je bezoek aan Midsland!