Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

NoORD

Wij zijn NoORD, een ruime en lichte winkel met een uniek, basic en tikkeltje eigenwijs assortiment. Voor sfeervol wonen, het leukste cadeautje en mooie dameskleding. Wij combineren vazen, kussens, kleden, tafels, kasten, kaarten, plaids, zeep, lampen, textiel en stoelen op kleur zoals niemand anders doet. Niet blindelings volgens de laatste trends maar op onze eigen eigenzinnige manier. Origineel, licht, lijnenspel, een ruime opzet en zachte kleuren, een vleugje Scandinavisch, dat zijn wij!

Met onze zorgvuldig gekozen merken, aangevuld met o.a. de kledingmerken Rapp, Gloria!Gloria! en Zusss die wij exclusief op Terschelling vertegenwoordigen, komen we tot ons unieke assortiment. Bij ons vind je net dat fijne kledingstuk, dat ene item dat je nog zocht voor thuis, een leuk cadeautje voor de oppas, de jarige of het bijzondere moment.

Wij kunnen je aankopen gratis bezorgen bij je accommodatie of verblijf op het eiland, voor vervoer naar de wal is er in overleg altijd wel een oplossing te bedenken. Je kunt bij ons (bijna) het hele jaar binnen lopen. Je vindt ons bij de kerk, aan de Westerburen 19 in Midsland.

Om op de hoogte te blijven van onze actuele openingstijden, acties en nieuws volg je ons op onze socials: instagram en Facebook.