Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

`t Wapen van Terschelling

Ons sfeervolle hotel op Terschelling biedt ruimte aan 42 personen verdeeld over één, twee en een drie-persoons kamer. De hotelvleugel aan de noordkant bestaat uit negen kamers. Op de begaande grond zijn twee 2-persoons kamers met douche, toilet en tv., buiten is voor u een zitje waar je een oogje dicht kunt knijpen in de op een groot gedeelte van de dag schijnende zon.

Ons eetcafé op Terschelling is, zoals al vermeld in het welkom, zeer fascinerend. De inrichting is namelijk geheel samengesteld met oude interieur-gedeeltes en spulletjes uit grootmoeders tijd.

lees meer »

Op de kaart vindt u een ruime keuze aan lunchgerechten zoals diverse broodjes, uitsmijters en soepen. Voor de avondkaart hebben wij een uitgebreide schnitzelkaart. Naast onze schnitzels hebben wij ook andere vis en vleesgerechten. Liever geen vlees of vis? Wij hebben ook vegetarische schnitzels en gebakken camembert. Dus ’s avonds heerlijk genieten van een hapje en een drankje.

Terras

Aan de zuidzijde van ons hotel bevindt zich de Oosterburen, de hoofdstraat van het dorp Midsland. Daar kunt u plaats nemen op ons ruime terras. Het is een zonnig terras waar de bediening u graag een koud pilsje voorzet.

Feesten en partijen

’t Wapen biedt accommodatie die zeer geschikt is voor feesten en partijen. Sfeer en culinaire omlijsting kunnen naar wens worden ingevuld. ’t Wapen is genieten in de sfeer van weleer.