Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

De Wadvaarder pension en bed and breakfast

De Wadvaarder is een bed and breakfast op Terschelling. Centraal op het eiland, in het dorpje Midsland. De Wadvaarder ligt aan de westkant, het rustige deel.

Al meer dan 100 jaar wordt hier gastvrijheid geboden. De Wadvaarder is recent gemoderniseerd en combineert persoonlijke aandacht met eigentijds comfort.  De Wadvaarder heeft tien kamers, verdeeld over vier types: van eenvoudig tot extra comfortabel, van eenpersoons tot tweepersoons.

lees meer »

In het hoofdgebouw van de Wadvaarder bevinden zich acht kamers. De andere twee kamers, zijn onze tuinkamers.

De kamers in het hoofdgebouw zijn niet ruim, maar wel comfortabel. Met boxspringbedden, waarop pocketveermatrassen. In enkele kamers zijn de bedden 2.10.

Elke kamer is voorzien van een flatscreen TV en uiteraard is er wifi. Op de kamers staat een waterkoker en een doosje met diverse soorten thee en koffiesticks.

Op de eerste etage bevinden zich vier kamers met eigen douche en toilet. De badkamers zijn ruim. Er is een vijfde kamer die wel een wastafel, maar geen eigen douche en toilet heeft. Direct naast de kamer zijn die aanwezig.

Op de tweede etage zijn drie kamers: 1 tweepersoons kamer en 2 eenpersoons. De kamers beschikken over een wastafel, gedeelde douche en toilet zijn op de gang. Twee van de kamers hebben een extra ruimte, waarin een zitje is gemaakt. Goed om te weten: de plafondhoogte van de kamers op de tweede verdieping is 2 meter.

Achter in de tuin bevinden zich onze tuinkamers in elk een eigen huisje. Deze zijn voorzien van extra comfort, zoals een flatscreen tv, dvd-speler, Nespresso-machine, waterkoker, koelkastje  en eigen terras. Deze kamers beschikken over een ruime moderne badkamer.

Op alle kamers zijn handdoeken aanwezig, die op verzoek worden gewisseld.

‘s Ochtends staat een heerlijk ontbijtbuffet voor de gasten klaar. Hierbij worden zoveel mogelijk lokale producten geboden, zoals biologische kaas van Kaasmakerij de Terschellinger. Zomers kan het ontbijt worden gebruikt in de beschutte tuin.

X