Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

De Wadvaarder pension en bed and breakfast

Al meer dan 100 jaar wordt hier gastvrijheid geboden. De Wadvaarder is recent gemoderniseerd en Gerrit en Annemieke zorgen voor persoonlijke aandacht met eigentijds comfort.

De Wadvaarder heeft tien kamers, van eenvoudig volgens “Eilander Traditie” tot extra comfortabele tuinkamers. Twee kamers zijn éénpersoonskamers.

lees meer »

Alle kamers hebben een flatscreen-tv, een nespresso koffiezetapparaat, een waterkoker, uiteraard een thee- assortiment en koffiecups, een föhn en prima WIFI.

Alle boxspring-bedden met pocketveermatras zijn nieuw.

De tuinkamers hebben bovendien een koelkast en een eigen terras.

In het hoofdgebouw van de Wadvaarder bevinden zich acht kamers. Twee tuinkamers staan apart  achterop het perceel.

De kamers in het hoofdgebouw zijn niet ruim, maar wel comfortabel.  In enkele kamers zijn de bedden 2.10 m.

Op de eerste verdieping bevinden zich vijf tweepersoonskamers waarvan vier met eigen, royale badkamer. De vijfde kamer heeft een wastafel en de gedeelde douche en toilet op de gang. ( direct om de hoek)

Op de tweede verdieping zijn twee éénpersoonskamers en één tweepersoonskamer met wastafel en een gedeeld toilet op de gang.  De douches voor deze kamers bevinden zich op de eerste verdieping.

! Deze kamers hebben een plafondhoogte van twee meter.

De twee tuinkamers zijn ruim, met een zitje en veel privacy. Bedden van 2.10 meter en een eigen terras.

Op alle kamers zijn handdoeken aanwezig die op verzoek worden verwisseld.

s’Ochtends staat er een heerlijk, uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar.Hierbij worden zoveel mogelijk lokale producten aangeboden, zoals biologische kaas van de Kaasmakerij de Terschellinger , koffie van koffiebrander “De Ouwe Smidte”, vleeswaren van de eilander Keurslager Schaafsma en eigengemaakte jams en compôte.

Natuurlijk ook vers gebakken brood.

In de gezamenlijke ruimte wordt niet alleen het ontbijt geserveerd. Hier kunt u ook heerlijk “lounchen” of gebruik maken van de grote stamtafel.

Tijdschriften en spelletjes zijn aanwezig!