Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

Camping Terpstra

Camping Terpstra is dé jongerencamping bij uitstek. De camping is gelegen midden op het eiland, aan de rand van het dorp Midsland op korte afstand van het strand. Wij organiseren leuke activiteiten op onze camping. Uitgaan kun je volop op Terschelling en lekker dicht bij de camping.

lees meer »

In slechts een paar minuten lopen ben je bij de leukste kroegen van Terschelling, dat maakt Camping Terpstra een te gekke plek waar je de vakantie van je leven zult hebben. Bij aankomst staan we voor je klaar. Huur een tent voorzien van verschillende gemakken zoals gasfornuis, bedden met matras en een koelkast. Of zet zelf je eigen tentje op en ga gezellig kamperen. Het sanitair is schoon en modern, dus kamperen hoeft op Camping Terpstra zeker geen kramperen te zijn.

Tijdens je verblijf hoef je je niet te vervelen. We zorgen gegarandeerd voor plezier en gezelligheid. Er is rondom de camping genoeg te doen en er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Op het terras zitten in het dorpscentrum van Midsland, het strand, gave feesten en leuke mensen zijn de belangrijkste ingrediënten voor een geslaagde vakantie. De vetste DJ’s komen elke zomer naar Terschelling om het eiland op zijn kop te zetten. Kortom, op Camping Terpstra kun je je goed vermaken overdag en in de avonduren. Er is ook een supermarkt en een pinautomaat in de buurt aanwezig. Dat zorgt ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Dus ben jij toe aan zon, zee, strand en uitgaan? Dan ben je bij Camping Terpstra aan het juiste adres.