Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

Bekijk de evenementen kalender: evenementen Agenda 2024 »

Koningsdag

De Koningsdag activiteiten in het dorp Midsland op Terschelling worden georganiseerd door het Sint Jans comité.

Ochtend – start 10:30 uur
Stratenloop, hardloopwedstrijd

Middag – start 14:00 uur
Spelletjes voor kinderen t/m 12 jaar

Avond – start 19:00 uur
Puzzeltocht door Midsland, aansluitend prijsuitreiking om 21:00 uur.


? Activiteiten Koningsdag Midsland

In de ochtend is er een hardloopwedstrijd waar een ieder aan kan deelnemen. Deze start om 10:30 uur. Er worden rondjes van twee kilometer rondom het dorp en door de straten van Midsland gelopen. Er is keuze uit een afstand van totaal vier of tien kilometer. Inschrijven voor de Stratenloop kan vanaf een halfuur voor aanvang bij ’t Wapen van Terschelling in de Oosterburen van Midsland. Het inschrijfgeld voor de hardloopwedstrijd bedraagt twee euro.

’s Middags vanaf 14:00 uur worden er spelletjes georganiseerd in de dorpsstraat. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom om hieraan mee te doen. Aanmelden vanaf 30 minuten voor aanvang bij ’t Wapen van Terschelling. De kinderen worden in groepen ingedeeld qua leeftijd. Deelname aan deze Koningsdag spelletjes is gratis.

Aan het begin van de avond (om 19:00 uur) vindt de Koningsdag puzzeltocht plaats. Deze wordt in groepjes gelopen en bestrijkt het hele dorp Midsland. Aansluitend om circa 21:00 uur worden de Koningsdag activiteiten afgesloten met de prijsuitreiking van deze puzzeltocht door het St. Jans comité.

Meedoen? Inschrijven Koningsdag activiteiten kan vanaf een halfuur voor aanvang bij:

‘t Wapen van Terschelling

jaaroverzicht » home »