Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

Uitgaan in Midsland

Het toerisme heeft het aanzien van Midsland en zijn omgeving sinds de jaren 60 en 70 sterk veranderd. Voormalige woonhuizen en kleine winkeltjes veranderden van functie. Zo ontstond een concentratie van horecagelegenheden. Vooral aan het westelijk deel van de Oosterburen. Door de centrale ligging en het diverse aanbod aan uitgaansgelegenheden is Midsland een geliefd uitgaanscentrum voor jong en oud.

lees verder

Met name in de zomerperiode heeft Midsland een enorme aantrekkingskracht op jongeren. Zij verblijven veelal op de jeugdcampings Terpstra en Appelhof. De kroegen zorgen tijdens de zomervakantie voor een goede programmering met bekende artiesten.

Dans-café de Stoep en Bar-Dancing Wyb zijn erg in trek. Ook de Karaokebar en de bruine kroegen ’t Spyntje, de Schotse Vier en bierencafé Het Wapen van Terschelling zijn populair. Tenslotte niet te vergeten is eetcafé met livemuziek Onder de Pannen een bezoek meer dan waard. En dat is het leuke van Midsland. Je kunt van kroeg naar kroeg lopen en overal van de sfeer proeven. Met mooi weer zijn de terrassen open. Dit werkt ook zeer sfeer verhogend tijdens de vele braderieën en evenementen.

Bar dancing WYB

Bar de Schotse Vier

Karaokebar Terschelling

Blues & Rock Café ’t Spyntje

Dans-Café De Stoep

Compleet Overzicht