Sfeervol middelpunt van Terschelling

Uw bezoek meer dan waard.

Buitenleven

Buitenleven is een winkel voor sfeervol wonen, het leukste cadeautje en vintage nostalgie. Natuurlijke materialen en kleuren, eilandsfeer en originaliteit zijn onze trefwoorden. Je vindt ons in het hart van Midsland, op het hoekje bij de kerk en supermarkt.

lees meer »

Wij zijn Buitenleven, een winkel met een uniek, basic en tikkeltje eigenwijs assortiment. Wij combineren kruiken, kussens, kleden, tafels, kasten, potten, kaarten, plaids, zeep, manden, lampen, textiel, vachten en stoeltjes op kleur zoals niemand anders doet. Niet blindelings volgens de laatste trends maar op onze eigen eigenzinnige manier. Origineel, licht, lijnenspel, een ruime opzet en warme kleuren zijn ons ding.

Wij vertegenwoordigen o.a. de merken Zusss en Brynxz exclusief op Terschelling. Met deze merken, aangevuld met vintage en nostalgie op leeftijd, plus een flink aantal andere mooie merken komen we tot ons unieke assortiment. Verder hebben we nog ons eigen label ‘Strand van Schylge’ met producten van eilander hout. Bij ons vind je net dat ene item dat je nog zocht voor thuis, een leuk cadeautje voor de oppas, de jarige of het bijzondere moment.

Wij kunnen je aankopen gratis bezorgen bij je accommodatie of verblijf op het eiland, voor vervoer naar de wal is er in overleg altijd wel een oplossing te bedenken. Je kunt bij ons (bijna) het hele jaar binnen lopen. Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van onze actuele openingstijden, acties en nieuws.